Familj & vänner

Picknick för en unnare

Eftersom jag inte bloggade i veckan kommer här lite bilder från veckan som gick:

Emilia med sysslingen Elli (min kusin Rebeccas dotter). Så söta ihop! Väldigt lika mig och Becca som små också 😊

I måndags var jag riktigt jäkla trött och bakis efter möhippan dagen innan, men Stellas kalas var inplanerat så det var bara att köra, haha! Stella sportade den fina klänningen som jag köpte när Emilia fyllde 1!

Johan och Beccas sambo Daniel fick sköta all inhandling och fix inför kalaset, och som alltid när Johan handlar blev det lite väl mycket, detta var bara en liten del av allt…

Jag ÄLSKAR den här söta glassbilen som jag köpte från My perfect day, tänker att den ska hänga med på alla barnkalas de kommande åren 😊 
Köpte även de här söta sovrävarna från heartofacrafter på Instagram, fick välja färger och alla detaljer på de och så sydde hon upp de. Så otroligt fina och barnen älskar de! Här hade Emilia bäddat ner de i soffan, men tanken är att de ska ha en varsin med i sängen som en mysig kompis och om jag förstått rätt även som en barriär så att de inte ska ramla ur sängen 😊

Jag och de jag älskar absolut mest i hela världen ❤️ 

Idag drar hela denna lilla familj på kosläpp i Tystberga, ingen av oss har varit på det tidigare så det ska bli väldigt mysigt! Vi har även ordnat med picknick och kaffe i termos för första gången, jag är annars sådan att jag fick nog av sånt under uppväxten (McDonalds var en lyx som inte hände så ofta), så därför vill jag nu bara äta på restauranger (ej vägkrogar, möjligtvis Max), köpa take away-kaffe från Espresso House osv. Det ska kännas lite mer unnigt och lyxigt helt enkelt! Men när man ska på kosläpp ute på landet känns det plötsligt självklart att fixa picknick. Och dricka kaffe ur termos, haha. Jag bakade därför frallor igår, köpte jordgubbar och diverse drickor, fixade wraps med mera. Så nu är vi kittade för en heldag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s