Bröllopet 2017

Möhippa!

Oj, det blev visst en bloggpaus här! Som inte var medveten dock, har bara varit så otroligt trött efter min MÖHIPPA i söndags och barnkalaset i måndags att jag inte riktigt tänkt på bloggen. Helt enkelt. Men jag måste ju berätta om min möhippa nu förstås! 

I söndags hade vi lägenheten full med gäster då Johans kusin Johanna och min kusin Rebecca med familj bodde över hos oss. Vi gick iväg med barnen till en lekpark i närheten och plötsligt tittade några av mina bästa vänner fram bakom ett staket och frågade om jag skulle med! Haha, jag blev så otroligt himla glad! jag, Becca och Johanna följde med de andra tjejerna och lämnade killarna med barnen. Jag fick en lista på grejer att packa, fick på mig en krona med slöja och ett band med texten ”bride to be” och sen åkte vi iväg! Först blev det brunch hemma hos Bella, så himla mysigt och gott, och därefter roliga lekar. Tex hade de köpt en varsin present till mig som skulle symbolisera något i vår vänskap, så kul! Jag är dock inte bäst på att gissa, haha. Jag fick dessutom tävla mot My och Johanna i att spritsa en cupcake med förbundna ögon, man kan väl säga som så att jag förlorade stort och fick en shot som straff, haha…

Efter det bar det iväg mot stan och vi gick länge och väl innan vi kom till en dansstudio, jag gissade på att vi skulle köra poledancing eller strip chair, men det blev dancehall med väldigt mycket koreografi och… twerkande haha! Det var helt sjukt svårt men också riktigt roligt! Jag har videos därifrån men de kommer tyvärr aldrig att släppas till allmänheten haha, det får stanna mellan oss som var där 😄
Kvällen avslutades med middag hemma hos Jos som precis som Bella hade dukat och dekorerat så himla fint och dessutom suttit och fixat ihop ett stort antal quiz och lekar som var riktigt roliga, jag älskar ju allt som har med frågesport att göra så det var mitt i prick! Det blev en hel del bubbel, drinkar och en del shots och därtill spelet Fifty shades of grey, haha… vi satt väldigt länge och pratade och skrattade och till slut var vi alldeles för trötta för att gå ut som egentligen var planen, men det var helt lagom att åka hem då faktiskt. Jag var helt slut efter den händelserika dagen!Bilderna har Mathilda, Towe och jag tagit 😊

Jag måste säga stort TACK till alla mina underbara vänner som ordnade detta för lilla mig, jag är så tacksam och glad ända in i själen för att ni gjorde detta, känner mig alldeles bortskämd! Att ni planerat och tänkt ut allt det här med alla roliga detaljer, det kommer jag aldrig att glömma. Ni lyckades liksom pricka in aktiviteter som är så mycket jag och jag hade inte velat ha det på något annat sätt. Jag kommer minnas den här dagen tills jag dör. På riktigt. Ni är fantastiska! Tack Jos, Rebecca, Isabell, Nicole, Towe, My, Johanna och Mathilda  ❤️

En reaktion till “Möhippa!

  1. Pingback: Lista över 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s