Familj & vänner

När Johan är på svensexa…

Åh vad jag älskar att få ha så många av mina närmaste hos mig en hel helg! Jag trivs som fisken i vattnet nu när både Johanna, Rebecca, Daniel och deras dotter Elli bor över hos oss. Framförallt för att vi har så kul ihop! Älskar att vi har så lika humor! Och så har ju barnen börjat komma upp i en ålder då de kan ha mer glädje av varandra – Em är ju nästan 3 år, Elli 1,5 och Stella 1. Det är lite på gränsen än, men man ser att det kommer! Jag och Rebecca är ju kusiner och har haft så kul ihop hela våra liv, plus att Johan och Beccas sambo Daniel är BFFs. Bra förutsättningar ändå! Och Johanna är ju lika go och härlig som vanligt 😊 

Idag blev Johan bortrövad på svensexa på morgonen (av bland andra Daniel), så vi andra har haft en girls day out, kan man säga. Vi drog en repa till Nacka Forum där vi lunchade, shoppade och, såklart, lekte i lekrummet (ett måste för båda kidsen numera om de ska orka med någon shopping alls haha). Sedan åkte vi hem, Becca lagade spaghetti med köttfärssås och till efterrätt när barnen somnat åt vi Gino med ett halvt kilo choklad på, haha, medan vi tittade på Easy A. Himla mysig lördag alltså! Vi får se vad resten av långhelgen har att erbjuda 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s