Familj & vänner

Första lunchen ute!

Första utelunchen! Inget mer spännande än färdiga plättar till barnen och en Gooh-låda till mig tyvärr, men ändå! Ser fram emot sommarkvällar med grillning ute nu. För att inte tala om grillkvällar i huset nästa år…

Vilken härlig dag det blev idag! Från bergochdalbanan till väder igår (sol-regn-hagel-sol-hagel-regn….) (detsamma med kidsens humör), till en strålande varm vårdag med matchande humör idag! Som alltid blev det öppna förskolan på förmiddagen, men när vi kom hem passade vi på att äta lunch ute i solen. Emilia tyckte det var så varmt att hon kastade av sig både fleece och skor och började leka i vår miniträdgård 😊 Även Stella njöt, men tyvärr gick det inte att släppa ner henne på marken eftersom hon varje gång blixtsnabbt kröp till rabatterna, körde ner nävarna i jorden och snabbt tryckte in dom i munnen… efter ett par gånger insåg jag att det inte var någon idé att ens släppa ner henne haha. Men ändå, mysigt! Ikväll kommer äntligen Johans kusin Hanna från Gotland hem till oss och imorgon kväll flyger min kusin Becca med familj hit från Umeå. SOM vi längtar efter dom, det har varit samtalsämnet hela veckan! Ser fram emot en riktigt härlig helg med fint väder i goda vänners lag 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s