Stella <3

Ettåringens dag

Det var svårt att få till bra bilder på födelsedagsbarnet, tyvärr är ju varken jag eller Johan några fotografer och vår systemkamera bestämde sig för att bryta ihop mitt i allt. hoppas det går att fixa! Men den här bilden var väl den enda på hela dagen som var någorlunda användbar. Gulligast är att Stella leker tittut på bilden, haha. 

Som Em väntade på tårtan hela dagen, här väntade hon som synes intensivt på att det skulle vara dags att skära upp den. 

Nöjd men trött ettåring som just ätit sitt livs första tårtbit!

Det blev nog en mysig födelsedag för Stella igår! Försökte göra den så härlig som möjligt, så vi började dagen med ”gofrukost”, Johan är grym på havregrynsgröt medan min nästan alltid bara bli en smaklös hård klump pga för lite vatten och för hög temperatur på plattan (…pga barn med noll tålamod….), men nu gjorde jag som Johan och hade i alla viktiga ingredienser som grädde, smör, russin och lite annat smått och gott och så fick det koka åtminstone lite längre än vanligt. Och barnen slukade det! Därefter var det givet med Öppna förskolan, eftersom det är en favorit för Stellis, speciellt kul eftersom hennes bästis Celine hängde med också! När vi kom hem så hade vi en mysig stund med Johan som också kommit hem där vi gav Stella våra paket, ett jättestort dockhus, en Maileg-kanin och en stol till dockhuset (det får fyllas på allt eftersom). Båda barnen diggade det, kul nog! Därefter ramlade gästerna in, närmaste familjen och släkten kom och åt pajerna jag gjort och firade. Självklart sjöng vi även för Stella som tyckte det var väldigt kul och sedan fick hon äta tårta för första gången! Vilket hon verkligen gillade, men hon var så trött att ögonen gick i kors, direkt efter var det bara att lägga henne i sängen för nattning. Men mysigt var det och hon fick så fina presenter och då mycket uppmärksamhet, och man älskar ju när ens nära och kära uppmärksammar och bryr sig om ens barn. En bra dag, helt enkelt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s