Familj & vänner

Intensiv vecka väntar

Eftersom vi gillade Dejtboxen så mycket så beställde vi även några gamla boxar som verkade kul! Här var decemberboxen – varm choklad och deeptalk vid köksbordet. Mysigt!

Det är lustigt hur snabbt man kan glömma bort sin lilla blogg när det enda man tänker på är att få se mer och mer Suits… hehe. Helgen har dock handlat om att fixa i ordning inför veckan – för det är en rolig och intensiv vecka som väntar! Imorgon fyller Stella 1 år, då ska vi bjuda den allra närmaste släkten (barnens mor- och farföräldrar, morbror och moster osv) på lite enklare middag och tårta för att fira henne. Så fix pågår med att göra pajer, städa och kalasdekorera. På torsdag kommer goaste Hanna upp till oss från Gotland och på fredag kommer min kusin Becca med familj hit från Umeå. Sen väntar en mysig helg ihop innan vi på måndag ska riva av ett ordentligt barnkalas för Stella med alla hennes och Emilias små kompisar! Det kommer bli fullt hus här hemma, men det är bara roligt! Längtar! Dessutom är Emilia hemma från förskolan denna vecka eftersom bilen ska på verkstad. Så ja, kalasfix med två vilda marodörer hemma, wish me luck! 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s