Mina tankar · Stella <3

Mitt nya jobb!

Gullmunken på Öppna förskolan, Stellas favoritaktivitet pga innehåller allt hon älskar – sång och dans, andra barn, leksaker, en inomhusrutschbana där hon klättrar upp och dansar men inte rutschar ner, och så gottigottfika. Kyrkans öppnis har det godaste fikat av alla öppnisar kan jag meddela 😊

Igår hälsade jag och Stella på mitt nya jobb! Yes, de ”hemliga möten” jag skrev om för någon månad sedan var alltså de två jobbintervjuer jag gick på för den här tjänsten, och nu är pappren påskrivna och klara, så nu kan jag berätta om det! Jag har tidigare jobbat inom staten med handläggning på en myndighet, men nu kommer jag istället att vara anställd på en kommun som karriärvägledare. Det känns som ett sånt himla stort och positivt steg, dels för att tjänsten innebär ett välkommet steg uppåt i lön, men framförallt för att arbetet är mycket mer fritt än mitt tidigare, det finns mycket utrymme för egna initiativ och flexibilitet på ett sätt som jag saknat innan. Så detta ska bli väldigt spännande! Jag börjar den 7 juni, vilket betyder att det är ungefär 1,5 månad kvar av min mammaledighet… det känns kul med ett nytt jobb, men än har jag inte kommit till den punkten att jag är okej med att jag kommer vara ifrån Stella på dagarna. Med Emilia minns jag att det kom till en punkt då jag kände att ”NU, nu är hon och jag redo för att hon ska börja på förskolan”, det var när hon var 16 månader, sen började hon inte förrän hon var 18 månader. Då var jag också hemma mycket längre än jag kommer vara nu, Johan kommer vara föräldraledig i sommar och Stella börjar föris i augusti, när hon är 15 månader. Egentligen hade jag velat vänta tills hon var 18 månader också, men det går inte med förisstartdatum och föräldradagar tyvärr. Jag hoppas att det kommer kännas bra, men än så är hon fortfarande min bebis!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s