Stella <3

En vecka kvar

Nu har jag tittat på Suits alldeles för länge igen, men det går ju inte att sluta! Den är så otroligt fängslande! Önskar att jag hade kunnat dra en all nighter som förr i tiden, som jag minns att jag gjorde när jag såg True Blood för första gången. Efter första avsnittet var jag hooked och var tvungen att se resten av säsong 1, vilket tog hela natten.  Fick skippa skolan den dagen, men i övrigt var det ju ingen som drabbades, haha. Aningen svårare nu! 

Idag är det exakt en vecka kvar tills älskade Stella fyller 1 år! Som alltid när ens barn fyller år så blir man helt nostalgisk och tänker klyschiga ooriginella tankar om hur fort tiden går haha. Men det stämmer ju verkligen! Nyss var hon min lilla, lilla bebis och nu är hon ett litet barn istället. Jag är så otroligt lycklig över att just hon kom till vår familj. Jag vet att många runt omkring önskade och hoppades att vi skulle få en pojke, för det ”ska” vara det mest önskvärda. En av varje och så vidare. Men det stämmer inte för mig, jag är så otroligt lycklig över mina två flickor. Det kunde inte ha blivit några andra än de, det var just de som var menade för vår familj. Jag har svårt att ens tänka mig hur det skulle vara om vi fått en pojke. Tjejer är bäst! Who run the world? Girls!

De bästa tjejerna i världen, Stella var här 1 dag gammal och Emilia var drygt 1,5 år. Inte så stor hon heller, fast vi tyckte det då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s