Allt och inget

Hård träning är bästa medicinen

Stella kan ha hästsvans nu! Även om en del hår hänger ner runt omkring också, men ändå. Min stora lilla tjej! Nästa tisdag blir hon 1 ÅR!

Jag skrev ett inlägg om en panikångestattack jag fick tidigare idag, men jag tog bort det. Kände att det blev lite väl utlämnande på något sätt, det passade inte riktigt in här i bloggen liksom. Men jag mår mycket bättre nu i alla fall, även om jag känner mig lite skakig. Det finns dock inget effektivare mot det i världen än riktigt hård träning! Och det var det verkligen på bootcampen idag, det är heeelt otroligt vad slut och spaghetti man kan bli i musklerna! Otroligt skönt nu efteråt. Nu är jag värd en lång dusch och sedan ett par avsnitt av Suits som jag och Johan precis blivit helt besatta av. Sist på bollen forever! Haha. 

3 reaktioner till “Hård träning är bästa medicinen

  1. Hej! Jag hann läsa ångestinlägget och tänkte bara säga att jag tycker det var fint av dig att dela med dig på det sättet. Jag tycker visst att det passar in i bloggen eftersom ångest är en del av livet och så sjukt mkt vanligare än vi tror, men det avgör du såklart själv. Kram!

    1. Hej! Tack för att du säger det, och det är ju såklart helt rätt. Ångest är en del av livet och jag skriver ju om det lite emellanåt. Men just det där inlägget skrev jag när jag var väldigt ledsen och förbannad på familjemedlemmar som jag inte tyckte hjälpte mig, så det blev inte så schysst liksom. Tog upp det med de direkt istället. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s