Familj & vänner

Småbarnsföräldrar på dejt 


Idag har Johan och jag haft en dag helt för oss själva! Mina föräldrar plockade upp Emilia och Stella på förmiddagen och åkte vidare till Junibacken för massa lek och bus. Medan de var där så hade vi vår Dejtboxen-dejt! Reklam fungerar verkligen på mig, för det här har jag sett så otroligt mycket spam om i mitt Facebookflöde, man blir ju lite lätt hjärntvättad till slut. Jag signade i alla fall upp oss på en prenumeration, och detta var vår första box. Den här månadens dejt går ut på att ta en promenad ihop och svara på frågor vid olika stationer medan man mumsar på färdkost. Riktigt mysigt faktiskt (det hade varit ännu mysigare om det inte blåst iskalla snövindar genom märg och ben dock…)  frågorna var riktigt varierade, några av dom tyckte vi båda var väldigt jobbiga att diskutera, medan andra fick oss att skratta och minnas tillbaka tillsammans. Vi avslutade dejten med lunch på Delselius och gick sedan hem och… städade järnet, haha. Den romantiken! 😄

Nu ikväll när Stella hade somnat (Emilia sover över hos mormor och morfar), så satte vi oss med bordsplaceringen till bröllopet. Att det skulle vara så kul med bordsplacering visste jag inte, fasen vad roligt vi hade medan vi gjorde det! Har skrattat så jag gråtit alltså, helt otroligt. Tänk ändå, att jag ska få gifta mig med just den här personen som får mig att skratta så mycket varje dag! Jag var orolig innan barnen föddes hur vi skulle klara av småbarnsåren ihop. Det är ju en tuff tid som kan tära ordentligt på ett förhållande… men jag känner snarare att vi kommit varandra ännu närmre, vi har det så fint ihop. Med mycket skratt och glädje, kärlek och närhet. Jag älskar verkligen vår familj, vi är ett otroligt bra team, för att låna en Blondinbella-term. Jag känner mig så lyckligt lottad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s