Familj & vänner

Leta påskägg 

Vår påskaftonsmorgon 😊

Leta påskägg är tydligen väldigt viktigt att barnen ska få göra har jag lärt mig nu… Jag och min bror har alltid bara fått påskäggen rakt i handen, så jag har missat hela skattjaktgrejen.  Men TYP ”alla andra” verkar ha fått leta efter äggen, inomhus eller i diverse trädgårdar… På Johan lät det ungefär som att jag hade sagt att vi aldrig fick julklappar som små haha, så viktigt var det tydligen att de skulle letas efter! Själv känner jag inte riktigt att det gått någon nöd på oss, det viktiga var ju att få själva GODISET i ägget!? För godis var äggen alltid fyllda med i min barndom. Nu hade jag istället fyllt barnens ägg med en varsin ny klänning (passande att kunna ha påskäggen som motiv när jag blev förälskad vid första ögonkastet när jag såg klänningarna på Lindex 😄), ett kanindiadem till Stella, ett ansiktsmålningskit till Emilia och en varsin fruktstång och russinask. Lagom! Därav att det fick bli världens största påskägg, haha. Har även bett släktingar att inte fylla äggen med godis, utan med något annat. Någon rolig leksak eller pixibok eller så, tänker jag mig. Godis konsumeras så det räcker och blir över ändå. 

Glad påsk allihop!

2 reaktioner till “Leta påskägg 

  1. Vi har som tradition att min mamma alltid gömde påskägget när vi sov under bäddmadrassen nere vid fötterna på sängen så att det blev som en liten upphöjning så på påskaftonsmorgonen minns jag att man alltid tittade förväntansfullt ner mot fötterna. Gjorde samma sak med dottern idag och har inte heller fattat att man ”ska” leta ägget. Jaja, kanske nästa år. 🙂

    1. Det lät ju jättemysigt! Det finns ju massa olika sätt att dela ut påskägg på, men för Johan är det viktigt med skattjakten, så då får vi köra på det 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s