Vårt hus

Huset är byggt!


Tada! Här ser ni vårt hus, eller egentligen baksidan på det eftersom det är ett parhus och vi kommer bo på andra sidan, den som vätter mot skogen. Men hur som, huset är äntligen uppe! Det ligger ju inte så långt ifrån vår nuvarande lägenhet, 5 minuter med bil, så vi åker förbi där ibland och ser hur långt de kommit. Inte för att vi egentligen behöver det, de har satt upp en kamera vid bygget så att vi kan följa allt på nätet:
Så här såg det alltså ut på bygget prick just nu när jag printscreenade, vårt hus är det alla längst bort till vänster i bild, precis vid hästhagen. Jag vet, en hästhage liksom!? Hur himla lantligt och Bullerby-aktigt kommer inte detta bli!?

Huset längst till höger är i princip färdigbyggt som synes, det är så det kommer se ut. Fast det ska byggas en närmare 40 kvm stor altan utanför skjutdörrarna, sedan ska staket upp och trädgårdarna anläggas osv. Förutom att all interiör måste på plats också såklart 😉 Jag längtar tills vi ska få komma på visning av huset i maj, det ska bli så spännande att faktiskt få gå in i det på riktigt, vi vet ju från när lägenheten byggdes att det ger en helt annan känsla än att titta på planritningar och animerade skisser… 

Visst är det mycket roligt som händer i vår och sommar (bröllop och lite annat smått och gott haha) men frågan är om jag inte längtar allra mest tills vi får flytta in här…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s