Familj & vänner

Påskkalas 

Fotograf: Mathilda Landén. älskar speciellt den sista bilden på en asförbannad Stella, hon blev SÅ ARG när jag tog ifrån henne klämmisen haha. Båda tjejerna har temperament, yes! 😄

Idag var vi bjudna på påskkalas hemma hos Mathilda, Adrian och Celine. M bjöd på cupcakes och söta små askar med påskgodis och leksaker.  Själv bidrog jag med… cake pops! Otippat, jag vet haha. Det var dock första gången jag dekorerade med ätbart glitter! Emilia tyckte de var så fina och ville visa upp de för hela världen, gullot. Barnen var väääldigt rastlösa medan de väntade på att godsakerna skulle dukas upp och sedan fotograferas in i det oändliga av Mathilda haha, men till slut fick de äntligen hugga in. Ett riktigt kalas blev det, med tillhörande disco och massa lek med Adrians bilar. Kul dag!

Imorgon blir det traditionsenlig släktmiddag hemma hos mina föräldrar med min farbror och faster med respektive familjer, på lördag blir det påskmiddag hemma hos barnens farmor och på söndag ska jag och Johan på dejt för första gången på länge, vi har nämligen börjat prenumerera på dejtboxen… spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s