Emilia <3 · Shopping · Ytligheter

Kläder i fel färg…

… är en del av vad som försvårar påklädning av ytterkläder varje dag. Både Emilia och Stella har nämligen softshelljackor och skalbyxor från PompDeLux, och Em har även ett fleeceset därifrån. Personligen så älskar jag de där kläderna, tycker de är så himlans fina i en dammig grålila färg. Samt att det är riktigt toppenbra kvalitet på kläderna. Men Emilia älskar  INTE de här ytterkläderna, och motiveringen varje dag lyder ”jag tycker inte om de, för de är lila! Jag vill ha rosa!”. Och värst av allt är fleecekläderna, hon står inte UT med hur hemska de är… hon har hellre krånglat på sig lillsyrrans röda fleecekläder som är för små liksom??  Yes, så ligger landet. Kanske inte jätteförvånande att rosa är den stora favoritfärgen här hemma överlag? Haha. Allt ska vara rosa, även när vi pratar om nya huset vi ska flytta till så säger hon spontant att ”mitt hus ska vara rosa, trappan ska vara rosa och mitt rum ska vara rosa”. Vilket fortsätter med bilen och i princip allt annat. Allt förutom låtsaskompisen draken, vars namn tydligen är ”lite gul och grön”, på äkta indianskt manér, haha! 

Hur som helst så har jag varje dag sedan i höstas försökt bråka mig till att hon ska ha där jäkla fleecekläderna på sig. Men nu har jag kapitulerat, jag orkar inte. Hon vinner. Men fleecisar är typ mitt bästa plagg någonsin, så himla allround, därför tycker jag att det är nödvändigt att de har det. Så när jag ändå beställde regnset från Kuling till kidsen i en chockrosa färg (dvs det säkraste valet för att E överhuvudtaget ska överväga att klä på sig), så slog jag till på matchande fleecekläder i rosa från Didriksons också. Emilia fick godkänna färgen innan jag beställde. Nu jäklar hoppas jag att kläderna faktiskt kommer att användas! 

De nya kläderna:

Jag hittade ingen bild på nuvarande fleecekläderna (såklart eftersom de så sällan och motvilligt åker på), men de är i samma nyans som deras ytterkläder (vilka även de används på nåder av Emilia…):


Envis och bestämd… och alldeles, alldeles underbar ❤️😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s