Familj & vänner

En heldag med mammagruppen

Bilderna har Mathilda tagit, förutom den nedersta som jag tagit med den gamla hederliga iPhonekameran haha. 
Tada – min mammagrupp! Haha, det är alltså jag, Mathilda och kidsen som utgör denna mammagrupp 😄 vilket jag är så himla glad för, vi har som sagt otroligt roligt ihop alla sex! Idag tog vi med alla barnen till kyrkans öppna förskola. Emilia har påsklov denna vecka och hon ville så gärna att även Adrian skulle följa med dit, fast han egentligen skulle till sin dagmamma som vanligt, och det ville han! Så vi började på öppna förskolan, tog en vända i lekparken, åt lunch ihop och avslutade med lek hemma hos dom. Och så fick jag avsluta dagen med bootcamp. En himla bra dag! 

Dock finns fredagens händelser med mig i bakhuvudet hela tiden, det har verkligen skakat om mig, precis som det säkerligen gjort med resten av Sverige. Imorgon ska jag och barnen in till stan, till Karlaplan där jag ska till gynekologen. Det känns lagom kul nu. Jag börjar tänka tankar som ”om någon börjar skjuta nere i tunnelbanan, vad gör jag då?”, försöker planera efter olika scenarion… vilket ju inte går. Helst skulle jag vilja skippa att åka dit, och typ flytta till någon extremt liten by i Norrland som knappt finns utmärkt på kartan. Helst igår. Men näe. Jag får ta ett djupt andetag och bara göra det. Annars skapar jag väl bara en irrationell rädsla…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s