Familj & vänner

Babyshower för Bella

Idag överraskade jag och några vänner vår fina vän Bella, som ska få sitt andra barn om några veckor, med en babyshower! Vi hade ju förstås planerat det här ett längre tag, diskuterat och delat upp uppgifter, jag har spenderat den senaste veckan med att baka och pyssla varje kväll (vilket är så himla roligt!) med blöjtårta, cake pops, marshmallow pops och klädcupcakes.

Igår kväll efter attacken så pratade vi i gruppen om hur vi egentligen skulle göra idag. Kan man ha babyshower när det precis hänt en så fruktansvärd sak som ett terrordåd? Och vi kom fram till att JA, självklart skulle vi det. För att vi inte ska sluta leva när något sånt här händer, och för att fokusera på livet och inte på terror och död. Så idag var vi ett gäng som slöt upp hemma hos Tess tillsammans med barnen (jag hade med mig Emilia) och dekorerade, dukade fram allt gott vi fixat och ställde fram presenter. Och när den blivande tvåbarnsmamman ringde på dörren blev hon precis så överraskad som vi hade hoppats på! Därefter följde en babyshower som blev väldigt mysig trots allt, även om vi förstås pratade mycket om det hemska som hänt också… men stämningen var god och jag tror och hoppas att Bella kände att hon och bebisen blev firade som de förtjänar!

Lite bilder från dagen:

Blöjtårtan jag pysslade ihop. Den är seriöst inspirerad av Jos blöjtårteskapelser som är de finaste jag någonsin sett. Pinterest, släng dig i väggen! 

Det var svårt att hitta ballonger som inte kändes allt för ostiga, men den här var gullig tyckte jag – det är alltså en genomskinlig ballong med en nalleballong inuti 😊

Bellas syster Rebecca hade bakat tårta med chokladbottnar, blåbärsmousse, passionfruktsmousse och vit chokladmousse… väldans god!

Vi bjöd på brunch/kakbuffé!

Cake popsen stod jag som sagt för. Jag gör de alltid efter samma recept eftersom det är så oslagbart gott och bra. Lägger upp det i ett inlägg tänkte jag!

Fina Bella och hennes dotter Liara 💕

En reaktion till “Babyshower för Bella

  1. Pingback: Lista över 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s