Mina tankar

En mörk dag


Det går ju inte att skriva något annat idag än om hur förjävligt det är att det hänt ett terrordåd i Stockholm. Fruktansvärt läskigt och jag har spenderat någon timme med att höra av mig till mina nära och kära och höra att alla är okej. Men jag känner så oerhört mycket med de som nu förlorat anhöriga, det är så vidrigt att det inte ens går att ta in. Själv hade jag precis gjort mig i ordning för att åka in till stan, just till Åhléns City faktiskt, för middag med min vän Jos. Först kändes det tråkigt att inte få träffa min fina vän som planerat (därav minen på bilden), men när jag fattat vidden av vad som hänt så kändes det enbart skönt att vara hemma i säkerhet. Det är en mörk dag idag, helt klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s