Stella <3

Stella börjar bli stor 


Min vän Helena gav mig idén att ta med gåvagnen utomhus, så det gjorde vi igår, och Stella älskade det! Hon älskar även att ströva runt med den hemma men då behöver hon ju hjälp hela tiden för att svänga runt den så fort hon kommer emot en stol, vägg, leksak eller så. Skönt med stora fria ytor! Vi övar varje dag på att hon ska gå mellan mig och Johan, men än så är hon lite för rädd och sätter sig hellre ner och kryper än tar ett steg. Vi får se hur lång tid det tar innan hon går, det är ju ingen brådska. Hon har inga problem att gå om hon bara får hålla en i handen. Så hon behöver bara våga pröva tror jag! Till dess är det gåvagnen och att springa längs med och mellan möbler som gäller. Det är kul att se hur hon tar sig längs stolarna, till barstolarna, rundar köksskåpen, går längs väggen och plötsligt står vid diskbänken haha. Som en variant av inte nudda golv eller nåt 😄

Idag har vi varit i Sickla och handlat lite smått och gott. Det märks verkligen att Stella börjar bli stor nu, hon vill liksom inte sitta ner i vagnen. Hon vill stå i den, och helst dansa lite då och då haha, dvs headbanga. Vi tog också en fika med en kompis på Espresso House, S blev helt tokig i overnight oatsen som jag egentligen köpte till mig, men som hon fick smaka av. Hon i princip skrek för att få mer! Och när den tagit slut blev hon helt förtvivlad, så det var bara att gå och köpa en till liten skål haha. Matvrak! 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s