Allt och inget

Dags att sälja lägenheten!

Lördagsfeeling!

Måste ju bara berätta hur det gick sen efter att Emilia somnade helt själv igår. Hon sov HELA NATTEN! och vaknade inte förrän efter 7 när vi andra redan vaknat och satt i soffan och myste. Alltså! Som sagt, jag ropar inte hej än, men det här kan man ju vänja sig vid!

Idag ska vi äntligen få vår lägenhet såld, vi har pratat med en köpare i flera veckor (eller ja, mäklaren då), men det har varit olika turer hit och dit med hus som ska säljas först, klausuler hit och dit och så vidare. Men nu är allt klart och i eftermiddag kan vi äntligen bocka av det från listan. Så himla skönt att kunna släppa den stressen! Det är konstigt egentligen för vi har haft många spekulanter på lägenheten som verkligen sagt sig vara intresserade. Men sen har det fallit på något, att lägenheten är på bottenvåningen (?), att det är för tätbebyggt (?) osv. Sånt som vi inte riktigt kan råda över haha. Priset för lägenheten blev väldigt skäligt, lite under vad vi hade begärt men ändå bra mycket mer än vi köpte den för. Så det känns skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s