Allt och inget

Sömn är svårt

Det där sömnprojektet alltså, det blir nog en kamp… i natt så fick jag sova lika dåligt som vanligt eftersom jag vaknade av att Emilia rumlade runt vid 1-tiden, jag somnade om men en stund senare kom hon in till mig och somnade i min famn. Vid 04:40 var det bara att jaga upp då Stella stod och ropade från spjälsängen i sitt rum (ja, sedan en vecka tillbaka sover hon i sitt eget rum, eller ja tills en bit in på natten då hon vaknar och vill komma till oss. Men planen är att hon ska sova där hela nätterna sen)… la snabbt ner henne bredvid mig och Mia i sängen, men sen vaknade jag två gånger till av att hon bökade efter nappen innan det äntligen var dags att stiga upp och göra morgon vid 06:30 (tack för det sommartiden, från 05:30 till efter 6!!!). Typ 5 uppvak alltså, precis som vilken natt som helst. Nu har jag öronproppar i (trots att det är läbbigt att släppa kontrollen så pass mycket) så jag hoppas på en bättre natt i natt!

Imorgon är det äntligen fredag och jag håller tummarna för lite glada besked innan helgen. Så jag slipper klättra på väggarna hela helgen… förmodligen tar vi oss ut till öppna förskolan och grillar lite korv imorgon om inte barnens farmor kommer och hälsar på, det får vi se. Sen blir det som alltid tacos och filmkväll! Jag röstar för Trolls för hundrade gången, helt ärligt! Jag är ju som ett barn på det sättet, filmer och böcker som jag verkligen gillar vill jag se/läsa om och om igen. I bilen lyssnar vi numera på Trolls-albumet vilket är så OTROLIGT skönt efter 1,5 år av Frost…

2 reaktioner till “Sömn är svårt

  1. Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Utan öronproppar kan jag nästan inte sova. Ligger och stör mig på alla ljud. Med öronproppar djupt insatta i öronen så somnar jag på direkten. Sover även mycket bättre och djupare när jag slipper alla småljud. Alla borde verkligen testa öronproppar. Hur skönt som helst.
    Jag har också ett litet barn och sover t

    1. Nej men exakt, jag är också så att jag hör allt och sover väldigt lätt. Tyvärr trillar öronpropparna ur öronen varje natt men i övrigt är det jätteskönt😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s