Allt och inget · Vikt & träning

När man aldrig brukar vinna…


… men till slut faktiskt gör det! Så sjuk grej hände för någon vecka sedan – jag vann en tävling! Jag som alltså aldrig vinner något någonsin! Det var nämligen så att på Bröllopsmässan hade Guldfynd en monter där man kunde tävla om ett smycke genom att motivera vad vigselringar symboliserar. Vad jag skrev kommer jag dock inte riktigt ihåg, och inte mindes jag vad vinsten var heller haha! Men så ringde de alltså från Guldfynd och sa att jag hade vunnit. Och idag hämtade jag ut min vinst – ett halsband i vitt guld med en äkta diamant på 0,30 carat till ett värde av närmare 15.000…. heeelt sjukt, jag blev helt chockad! Jag och Stella fick posera med smycket för en bild som ska komma upp på Guldfynds hemsida tydligen, där även min vinnande motivering ska finnas med. Ska bli kul att se vad jag skrev 😄

Nu ligger jag i alla fall nedbäddad i sängen efter att ha kommit hem från kvällens bootcamppass. Det känns så otroligt skönt i musklerna som är helt spaghetti efter att jag idag (försökt, sjukt svårt!) klättra i rep, hängt i romerska ringar, vält traktordäck och som vanligt då gjort massa övningar som jag knappt hade hört talas om innan jag började träningen, varje pass är det nya termer att lära sig. Eller vad sägs om goblet squats, russian twist, bootcamp situps, bulgarian bags och tricepsarmhävningar? Det var i alla fall totala nyheter för mig! De flesta som tränar där har dock kört det här i flera år, så det är bara att kolla in hur de gör, som tur är. Tur också att träningen inte är slut denna vecka som den egentligen skulle varit utan att jag går på nästa bootcamp redan nästa vecka! Så jävla bra beslut känner jag, vilket jag aaaldrig hade trott innan, så himla soffpotatis som jag är egentligen. Men nu har jag hittat träningen för mig, ÄNTLIGEN! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s