Allt och inget

Födelsedagshelg

Så himla skönt med helg idag! Det kom i precis rättan tid efter en fullspäckad vecka. Nästa vecka hoppas vi att det händer mer på försäljningsfronten (vi väntar in en potentiell köpare som först vill se hur uppslutningen blir på visningen av deras hus innan de vill buda) och även på hemligt möte-fronten hehe. Var på ännu ett sådant i veckan och nu sitter jag som på nålar och väntar på hur det ska bli! Otroligt spännande!

Men idag kommer min farbror med familj över på middag, min kusin fyllde nämligen 18 förra veckan men vi kunde inte vara med och fira eftersom det krockade med Nicoles fest. Så vi löste det med att bjuda in dom till oss helt enkelt! Vi ska faktiskt premiära grillen för i år och göra egna hamburgare, blir nog hur gott som helst. Och imorgon fyller min mamma år, så då blir det mer födelsedagsfirande 😊 trevlig helg på er!

Emilia brukar för övrigt härma mig, då säger hon ”jag heter mamma” och så gör hon som hon tycker jag gör. Tex som här, drar barnvagnen och dricker kaffe direkt ur termosen. Så gör tydligen jag haha! Tyckte det var väldigt kul 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s