Bröllopet 2017

Provsmakning av bröllopsmaten!

Precis här kommer vi sitta och äta på vår bröllopsdag, älskar de stora fönstren med utsikt över parken och sjön! Så fint! Dock ska ju bord och stolar fixas fina till dess 😊

Det här ser ju lite lätt härligt ut hehe… men vi drack ju inte direkt upp allt i glasen (förutom de som var jättejättegoda 😄)

Det är stiltje på försäljningsbiten, så det tänker vi inte på just nu, men ikväll gjorde jag och Johan en kul bröllopsrelaterad grej i alla fall. Vi var nämligen på hotellet där vi ska ha vår bröllopsfest och provsmakade mat och dryck! Det kändes så otroligt himla lyxigt att få äta riktigt, RIKTIGT god mat bara vi två. Alltså helt fantastiskt gott var det! Dock valde vi faktiskt att byta ut den huvudrätt som kocken föreslagit (kalvytterfilé, potatiskaka, sidfläsk och sparris vilket var gott men inte vad jag ser framför mig på vårt bröllop). Han fick fria händer att föreslå något annat och det gjorde han så klockrent att vi valde det nya förslaget rakt av. Tyvärr vill jag inte avslöja vad det blir eftersom en del bröllopsgäster läser här, vill ju ändå att det ska finnas lite mystik…

Dessutom fick vi prova en hel del viner och champagne, som synes på bilden ovan. Vi är verkligen inte några vinnördar, kan absolut ingenting om druvsorter och kan knappt begrepp som torrt, strävt osv. Så det viktiga för oss var bara att det skulle smaka gott helt enkelt haha. Men jag tror det blir bra!

Så himla mysig måndagsdejt för oss!! Det kändes så otroligt lyxigt att sitta själva i matsalen och bli serverad massa god mat och dryck. Dessutom har vi alltid så himla roligt ihop så det blev mycket skratt och prat som alltid, samtidigt som det fanns en speciell känsla i rummet. Känslan av att det är här vi kommer att sitta när vi är nygifta och äta vårt livs måltid med våra nära och kära. Fantastisk känsla!! Längtar otroligt mycket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s