Familj & vänner

90-talsparty

Så grunge som en småbarnsmorsa kan bli 😄 rev till och med sönder knäna på jeansen för festens skull!

Är nyss hemkommen från en suuuperrolig kväll! Min brors tjej Nicole fyllde ju 25 för några veckor sedan, och det firades ikväll med 90-talsfest, så himla kul! Alla hade faktiskt klätt sig i 90-talsmode och så blev det dans till musiken vi kommer ihåg från lågstadiediscona, ölspelet, pekleken, fyrkamp osv. Alltså, jag har dansat så mycket ikväll, vilket jag älskar, men framförallt har jag skrattat halvt ihjäl mig känns det som! (Och det är utan alkohol, jag var nykter så att jag skulle kunna köra hem sedan). Det var ett tag sedan jag skrattade så mycket och hade så där kul. Väldigt välbehövligt! Deras kompisar är verkligen sååå roliga. 

Men hur kul jag än hade var det otroligt skönt att sedan kunna ta bilen hem och lägga mig med min älskade familj. Bästa jag vet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s