Stella <3

1-årspresenter

Nu är det bara drygt en månad kvar innan min älskade lilla Stella fyller 1 år! Det känns såklart helt sjukt och jag sörjer redan lite att bebistiden strax är över. Bebistiden är nämligen min favorittid har jag kommit på! Det finns liksom inget härligare än små nyfödingar som krullar ihop sig på ens bröst, och så älskade jag ju att amma i och med att det (lyxigt nog) funkade så bra hela tiden. Tills de fick tänder och började bitas då, haha. Hur som helst! 1-årsdagen ska förstås firas ordentligt, vi kommer dela upp firandet så att familj och släkt får komma hit på middag och fika på själva födelsedagen som är en tisdag, och så ordnar vi ett barnkalas för alla små vänner ett par dagar senare istället. 

Jag har länge funderat på vad för typ av presenter som kan vara kul att ge henne, när Emilia fyllde 1 så fick hon sitt kök och bord och stolar. Vilket var riktigt bra presenter, för de leker hon med dagligen, hon älskar att laga mat i sitt kök och servera oss och dockorna mat vid bordet. Till Stella blev det lite klurigare eftersom vi redan har det mesta i leksaksväg, men sen kom jag på det – dockhus har de ju inte! Och då inte det vanliga Lundby-dockhuset utan ett större som funkar till Maileg-kaninerna. Äääälskar Maileg nämligen. Så det fick bli detta dockhus från Alice & Fox på Jollyroom! Så fint i sig, men jag tänker att jag kanske ska måla eller tapetsera det lite också så det blir lite mer personligt, precis som jag gjorde med Ems IKEA-kök. Ska även köpa några Maileg-dockor och dockmöbler till, men sen tänker jag att det är en grej Stella och Emilia kan samla på och önska sig då de fyller år. Om de vill, vet ju inte än om de kommer digga dockhus, vi får se! Som en sista grej beställde jag faktiskt varsin sovräv från @heartofacrafter på Instagram också, som tjejerna kan ha i sina sängar. Alla dessa tips hittade jag hos Linda Blom, lättköpt, jag? Neeej då 😄

Dockhuset från Alice & Fox, bilden är från Jollyrooms hemsida men det ser ut att vara Emilysliv som tagit bilden? 

Så söta sovrävar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s