Allt och inget · Hem & inredning

elinjosefina.se

blogname

Nuuu funkar allt med min nygamla blogg och domänen! Woho! Som jag pysslat med detta, det känns skönt att det är klart. Otroligt mycket enklare adress också, nu slipper ju ni tänka på vilken plattform jag bloggar ifrån, ni behöver bara komma ihåg vad jag heter haha, bra va? Det känns skönt att vara tillbaka på gamla hederliga WordPress, det är mycket friare, och eftersom jag gillar att pyssla med (enklare) programmering så är det perfekt. På vimedbarn var man tvungen att ta hjälp av supporten för minsta lilla ändring, och var då tvungen att vänta på att de hade tid att fixa ändringen. Det gillade jag inte. Så ja, jag blir nog kvar här nu! Om man inte skulle få något supererbjudande, hehe. Vem vet?

En annan sak jag längtar efter är att försäljningen ska bli klar. Det är så himla utdraget och en stress att det inte är klart än! Nu har vi haft tre visningar, den sista igår. Det är ju himla jobbigt för allt vi behöver i vår vardag måste ju ut härifrån, som spjälsäng, skötbädd, blöjor, tvättkorg, toapapper osv. Dessutom är det ju en städning som heter duga som ska till inför varje visning! Därför var det så skönt igår efter visningen att få flytta upp alla saker från källaren igen. Och kaoset var återigen ett faktum, såklart. Det tar 5 minuter för de här barnen (okej, och föräldrarna) att få lägenheten se ut som att den aldrig någonsin varit i närheten av visningsfin! Så imorse när mäklaren ringde och sa att en person bett att få en privatvisning då hen inte kunnat komma på gårdagens visning blev jag både glad men även rätt stressad… 2 timmar hade jag på mig att få lägenheten från kaosartad (och då menar jag kaosartad, Emilia hade slängt ut korgar med leksaker över hela lägenheten på morgonen, gröten från frukosten satt fortfarande fastklibbad på bord och golv osv…) till visningsfin. Med bebis i släptåg. Mmm. Men det gick! Jag fick helt enkelt sätta fast Stella i sin barnstol framför Babblarna på TV:n. Nöden har ingen lag! Det var kul i kanske 20 minuter, sedan kröp hon runt och lekte med de saker jag inte hunnit städa bort än. På de där två timmarna hann jag faktiskt få lägenheten i toppskick igen och kunde med gott samvete lämna den så att den nya spekulanten kunde titta på den. Nu har vi fyra spekulanter som säger sig vara så pass intresserade att de vill lägga bud, men det verkar som att de typ väntar på att någon annan ska börja? För inget bud har ännu inkommit i alla fall.. Men vi får se vad den närmaste veckan har att erbjuda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s