Emilia <3 · Stella <3

Syskon som matchar varandra


Drar igång den här bloggen med en bild på mina små i sina nya utekläder från PompDeLux, matchade med Nikeskor från mormor och morfar (Emlan har sina på fel fot dock haha). Älskar syskonmatchning, det är så gulligt! Och vilken kvalitet i de där plaggen, de känns grymt gedigna och bra, så det kan jag rekommendera 😊 

Jag satt uppe till långt efter läggdags igår och fixade med bloggar, DNS, domäner, A-pekning osv. Fasen vad svårt det är! Speciellt när man inte förstår alla begrepp haha. Men till sist landade jag i att kopplingen till elinjosefina-domänen får komma i efterhand, nu funkar åtminstone den här bloggen! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s