Allt och inget

Jag finns här nu!

Åter på WordPress, fast under egen domän. Tröttnade på att det var så mycket strul på vimedbarn, så jag raderade hela bloggen, TYVÄRR innan jag kom på att jag kanske skulle dirigerat er hit först… Bra jobbat?? Hur korkad får man bli egentligen? Men ja, så less var jag på vimedbarnbloggen i alla fall. Nu ska jag bara få elinjosefina.se att peka om till WordPress på något himla sätt så att ni faktiskt kan komma hit också… Sprid gärna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s