Vikt & träning

Hur det går med träningen?


… Jodå det går bra! Har tyvärr bara lyckats ta mig dit en gång i veckan de senaste två veckorna som vi hållit på (pga ångestutbrott en gång och ryggskott den andra gången), men nu jäklar ska jag ta mig dit även på torsdagar resterande veckor! Det sa även Mathilda igår men sen drabbades Celine av magsjuka så det blir karantän för dom skojsigt nog, så torsdag får jag gå själv helt enkelt… hur som helst så är passen redigt hårda, vilket är skönt! Man blir ordentligt genomtränad (som synes här ovan hehe), och får pusha sig till max. Skulle gärna fortsätta även efter de här 6 veckorna egentligen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s