Vikt & träning

Bootcampen som blev dubbelt så lång


Jag var faktiskt tvungen att anmäla mig till nästa bootcampperiod efter dagens pass, när jag kom på att det nu bara är tre veckor kvar av sex. Så efter denna period är slut den 30:e mars så fortsätter jag bara veckan efter, fast då på måndagar och onsdagar istället eftersom Johan ska börja köra på tisdagar och torsdagar. Vi är så ovana vid att vara ifrån varandra, att någon går iväg och tränar eller så, så när tanken slog mig att jag ju kan köra måndagar och onsdagar så tänkte jag först att det var omöjligt, då får vi ju ingen tid att dega i soffan tillsammans! Men sen kom jag på att för träningsmänniskor är det nog så här varje vecka? Så vill vi vara aktiva och träna är det bara att vänja sig… svårt för två inbitna soffpotatisar. Men så värt det, känner jag nu. Passen med grymma Carlotta som instruktör är sjukt hårda (inte bara för oss newbies utan oavsett hur tränad man är) men även sjukt givande. Märker redan av att jag känner mig starkare, och jag älskart! Så yes, bootcampen blev visst 12 veckor lång plötsligt, haha. 

Imorgon ska vi till simhallen när Johan kommit hem från jobbet, kidsen älskar ju att bada så det känns som en kul fredagsaktivitet. Och på lördag ska jag, Johan och hans pappa åka och välja ut en smoking till Johan inför brölliset! 😍Nu kör vi helg helt enkelt, så skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s