Allt och inget · Familj & vänner · Hem & inredning

Mathimlen och visning

Finaste familjen på brunchen igår! Jag sitter bredvid min lillebror, därefter sitter vår mamma och Johan. Stella på kanten. På andra sidan Hanna bredvid Nicoles föräldrar, därefter fölsisbarnet Nicole herself och därefter pappa. Och så Em på vår kant då 😊

Några av oss tog en Cava till brunchen 😊

Em hade the time of her life där på kanten, vi lät henne nämligen äta i princip det hon ville, så det blev lite våffla, lite hamburgare och smoothie och sen godisråttor, geléhallon och en minimunk. Så lycklig var hon! Precis som vi andra matälskare 😄 Stella däremot åt en liten våffelbit innan hon tröttskrek och fick nattas i vagnen. 

Hittade så gulliga små bord och stolar i lobbyn på Clarion sign, Em krävde att även Stella skulle sitta där 😄

Vilken härlig brunch det var igår! Otroligt god mat på American Table och jag tror Nicole var nöjd med firandet och sina presenter (av oss fick hon underlägg från Svenskt Tenn som hon önskat sig). Firandet är dock inte klart, för om några veckor blir det fest med 90-talstema också, himla kul!

Idag hade vi ju visning på vår lägenhet också, jag var sååå nervös för att det inte skulle komma någon överhuvudtaget! Men det kom faktiskt folk och flera stycken skrev upp sig på intresselistan! Så nu känns det lite bättre, men jag tror inte att jag kommer kunna släppa ner axlarna helt och hållet förrän den är såld och alla papper är påskrivna ärligt talat. Skitjobbigt sånt här. Har inga problem med själva flytten, det är liksom bara detta som jag bävar för! Det ska i alla fall bli intressant att se vad som händer i veckan nu 😊

2 reaktioner till “Mathimlen och visning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s