Allt och inget · Familj & vänner

Födelsedagsbrunch

Har testat mina lösfrallor från Sweed idag, svårt med individuella fransar, men bästa försöket hittills i alla fall. 

Vi är på väg in till Clarion sign för att äta brunch med familjen och fira att min brors flickvän fyller 25 år idag! De kommer raka spåret från Göteborg eftersom Hampus överraskade henne med en resa dit igår, inklusive besök på deras favoritrestaurang och så hotellnatt. Jag har fått vara med i planeringen av överraskningen (och packningen av kläder haha), så det ska bli kul att höra om hon gillade det. Brunch förresten, fasen vad gott det ska bli!

Resten av helgen blir det städning och övernattning hemma hos mina föräldrar igen och så imorgon megastädrace innan visningen på eftermiddagen. Och så måste vi trist nog skjutsa Hanna till Gotlandsfärjan eftersom hennes 1,5 vecka hos oss redan är över imorgon. Kommer sakna henne! Tur att hon kommer till oss i april igen, då Stella fyller år 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s