Allt och inget · Shopping

Så snygga ytterkläder till barnen!

Har så otroligt mycket denna vecka, därav svårt med bloggandet tyvärr. Det är städningen inför visning, hänga med Hanna och kidsen, bootcamp med mera UTÖVER att jag dessutom åkt på ryggskott i bröstryggen. Så sjukt jävla ont och jobbigt, speciellt eftersom mina barn gillar att bli burna på. Av mig alltså. Inte är det lätt! I morse var jag, Hanna och tjejerna inne i stan, jag gick till min naprapat för att ordna upp ryggen och Hanna passade barnen. Jag måste säga det, hon har sån grym hand med barn! Helt fantastisk är hon, leker och busar med dom men vågar även vara bestämd och säga ifrån när det behövs. Vilket ju är helt nödvändigt. Om jag kunde skulle jag anställa henne som nanny på heltid 😉

Efter naprapatbesöket tog vi en långrunda på stan. Vi var på Zara och River Island (så snygga barnkläder!), och så letade vi skor till hennes tärnklänning (lång, marinblå) men hittade inga. Däremot blev det en hel del påfyllning i tjejernas garderober och när jag kom hem beställde jag nya soft shell-ytterkläder från PompdeLux som släppte vårkollektionen idag. Har nämligen rensat ut diverse regn- och vindtäta kläder som är för små eller urtvättade, blev också som vanligt helt betagen av PompdeLux kollektion och skulle velat ha allt. Plus gillar systermatchning. Men nöjde mig med ytterkläderna 😄

Tischor och koftor från Zara

Skalbyxor och softshelljacka från PompdeLux

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s