Allt och inget · Hem & inredning

Helgen i Göteborg


Vilken mysig helg vi hade i Göteborg! Både dit- och hemresan gick 11770000 gånger bättre än i somras, på vägen dit sov Stella mest medan Emlan tittade på paddan och läste tidningar. Stannade två gånger då vi åt och fikade och lekte av barnen i lekhörnorna på Burger King (tips!). När vi skulle hem åkte vi vid 19-tiden på kvällen då barnen var supertrötta och så sov de faltiskt hela vägen i bilen! Så vi brände upp till Stockholm på bara 4,5 timme, otroligt skönt. Helgen har varit toppen för övrigt, vi har gosat så mycket med bebisen och lekt med bebbens storasyrra som är lika gammal som Emlan. Haft tacomiddag och mellomys i äkta småbarnsfamiljsanda. Vi tog ett varv på stan på lördagen och på söndagen blev det Universeum eftersom vädret ändå var så kasst då. Dessutom fick vi fotat lite fina bilder på kusinerna, himla kul! Ska se till att fixa till de och framkalla till farföräldrar osv 😊

Prick när vi kom hem fick Emlan feber, hon är alldeles superförkyld vilket även Johan och Hanna är… får hoppas det går över fort, vill ju kunna leka och ha kul med Hanna! Som åker hem till Gotland på söndag igen. 

Hanna är superpoppis bland de här barnen! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s