Allt och inget · Familj & vänner

Mot Göteborg!


Äntligen är vi iväg, på väg mot Göteborg! Vi skulle ju åkt dit i julas men blev magsjuka så det fick ställas in. Men för två veckor sedan ungefär så föddes barnens nyaste lilla kusin (fyra tjejkusiner är de nu 😄) och henne vill vi givetvis träffa! Minibebigos är ju liksom det bästa som finns. I och med vabbruari så har Emilia varit hemma hela denna veckan och förra för att minimera riskerna för att vi tar med oss smittor hem till dom. De har en äldre tjej som är lika gammal som Emilia, men jag tror inte hon gått tillbaka till föris än. Bättre att vara lite för försiktig tycker jag! 

Med oss i bilen är dessutom Johans kusin, tillika Stellas ena gudmor (av tre!), Hanna, som åkte upp till oss från Gotland igår. Hon ska vara hos oss hela nästa vecka också i och med att hon har lov från sin skola (går gymnasiet hemma på Gotland). Som vi alla längtat! Det är så kul att ha henne hos oss, barnen avgudar henne och hon är så kul att hänga med. Så detta blir en bra helg och vecka!

Hanna på Stellas dop! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s