Allt och inget · Hem & inredning

Sneak peek

Fotograf: Jeanette Westberg. Snickepicke på Emilias rum!

Nu är ääääntligen fotograferingen genomförd och klar, och hemmet nedstökat och smutsigt igen. Just the way we like it (…..?). Haha, jag tyckte det var så spännande, gick efter fotografen och ställde massa frågor om hur hon fotar, hur det är att vara fotograf osv. Tycker det verkar vara ett så himla spännande yrke! Men jag ska inte byta riktning, journalist är fortfarande mitt mål 😉 Fast jag kommer faktiskt inte att söka in till utbildningarna jag tänkt till hösten, i och med husköpet är det viktigast att vi båda jobbar heltid i september för att inte äventyra att vi ens får ta lån. Så jag har faktiskt till och med sökt ett jobb liknande det jag redan har för att se om det kan göra lite skillnad på min (rätt låga) lön bland annat 😊 Men, utbildningarna finns kvar och det är hyfsat långt till pensionen (haha), så det ska nog hinnas med! 

Hur som helst. Fotona är tagna och annonsen ska ut på Hemnet rätt snart, imorgon tyckte jag mäklaren sa? Så spänd på detta! Tänk om det inte går bra, tänk om ingen vill köpa den? Tänk om vi bara får skambud? Fy så läskigt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s