Allt och inget · Vikt & träning

Lyfta traktordäck och springa i skogen


Supernervösa åkte jag och Mathilda mot Värmdö Bootcamp ute i Hemmesta igår, vi visste inte riktigt vad vi skulle vänta oss, mer än att vi förstod att det skulle bli hårt. Och herregud vad hårt det var! 75 minuter träning (utomhus i alla väder) med bland annat kettlebells och bil- och traktordäck som hjälp… vi körde lite olika övningar som uppvärmning innan vi körde tre banor med olika stationer som tex att göra sjuttiofem situps med en vikt i händerna och hoppa jämfota upp på traktordäck 25 gånger… vilket avslutades med att springa och stapla bildäck på hög. Jag tänkte hela tiden att jag inte klarar mer, men ändå gjorde jag det! Och kunde till och med spurta i slutet av övningarna när instruktören ropade att det var 30 sekunder kvar! Något av det bästa var hur alla i gruppen peppade varandra och hela tiden ropade ”bra jobbat!” Till varandra, vilken skillnad det gjorde på motivationen alltså. Nu ska vi köra detta varje tisdag och torsdag i 6 veckor, 11 pass kvar alltså. Sedan borde man ju vara någorlunda tränad!? Har liksom blivit så himla trött på att vara så svag och otränad, att inte orka eller ha kondis. Så min kropp behöver VERKLIGEN detta. Instruktören rekommenderade att man käkar voltaren eller alvedon + Ipren den första veckan för att ta sig igenom den… det låter ju lovande…

Jag blev så uppeldad och när jag kom hem lyckades jag elda upp Johan med hur fantastiskt det var att han anmälde sig till nästa kursstart bums! Så i april/maj är det han som är borta på tisdag- och torsdagskvällar. Det behöver han med…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s