Allt och inget · Hem & inredning · Vikt & träning

Bootcamp imorgon!

Den här rackaren ska ordnas till snyggt på något sätt. 

Nu ska jag alldeles strax åka till lägenhete och fortsätta fixet inför fotograferingen. HERREGUD vilken tid det tar!? Det är helt otroligt. Har hållit på hela helgen men är inte klara än på långa vägar. Då är i och för sig mina föräldrar bortresta så vi har inte haft någon barnvakt utan fått turas om att ha barnen medan den andre fixat helt enkelt. Inser nu vilken himla förmån vi har som har föräldrar på gångavstånd som inget hellre vill än att hjälpa till. Det är guld värt! Och inte alla som har. Hur som helst, ikväll måste jag fixa tills det är klart, fotograferingen har styrts om till onsdag som tur är, men imorgon ska jag och Mathilda börja på militärträning/bootcamp… jag gissar att det inte blir så himla mycket ork över för piff efter det, hehe. Bootcampen kommer pågå två gånger i veckan i 6 veckor, vilket känns helt sjukt när man är så ovan vid att träna. Men den är betald och klar så nu är det bara att köra på! Hur jävligt det än blir! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s