Allt och inget · Hem & inredning

Dags att styla

Provstyling inför måndag

På måndag är det dags för fotografering av lägenheten, så helgen kommer spenderas med extremo-städning av Johan och mega-styling av mig. Johan får lördagen på sig att städa, för då ska jag och barnen ändå på Ems gympa och på 1-årskalas, och på söndagen får Johan ha kidsen så får jag ordna piffet. Underskatta nu inte vikten av piff och tro att jag fick det enkla jobbet! Fasen vad svårt det är, det är så mycket detaljer som ska se bra ut som man struntar i i vanliga fall. Tex bokhyllan där vi egentligen bara skyfflar in grejer. Och skänken som funkar som avställningsytor för post, nappar, smutsiga kläder med mera, med mera. På bilderna ovan provstylade jag lite, la ut linneduken vi köpt till bordet för att dölja skevheten och missfärgningarna (alltså att vanlig sketen vattenfärg kunde skapa fläckar som är omöjliga att ta bort!?) och försökte gruppera snyggt. Det ser väl ok ut, men fotografen var riktigt bra på detaljpiff upptäckte jag när vi stylade uteplatsen, så jag sätter stora förhoppningar till henne, haha. 

Det blir mycket i helgen hur som helst och ikväll kommer My och Towe med kids hit på middag (tacos, naturligtvis)! Fy bubblan så mysigt!

(För övrigt håller jag fortfarande på att fixa med domänen jag reggade, elinjosefina.se, den skulle börjat funka igår meeen inte än. Blir några fler mail till supporten…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s