Allt och inget · Bröllopet 2017

En maräng till klänning

Jag fick prova klänningen när jag hämtade den och oj vad nervös jag var innan, konstigt nog eftersom jag ju prövat den tidigare och vet hur den ser ut. Men jag var nervös över att jag inte skulle tycka om den lika mycket som i november, att den skulle kännas fel. Meeeen det gjorde den inte! Den känns fortfarande rätt och bra! Dock har jag inte riktigt reflekterat förrän nu över MÄNGDEN TYG i kjolar och underkjolar, och det här med att man ska känna sig bekväm i sin klänning… Visst är den helt okej att ha på sig, men det ÄR väldigt mycket tyg att släpa runt på, känner mig som en maräng fastän det inte är en riktig klassisk maräng. Hur kommer det kännas att sitta, stå, gå och dansa i den? Kommer folk garva åt hur stor den är??? 

Men det kanske är en vanesak? Brudklänning bär man ju inte direkt varje dag liksom… i värsta fall får jag väl skippa underkjolen då, som är den största boven i dramat, jag tror ni kan se vad jag menar här:

Hej hej säger underkjolen!

Ja. Den år alltså så stinn av stelt tyll därunder att den står helt av sig själv och så hoppar man ner i det där hålet och drar upp den till midjan. Haha, vi får se hur det blir. Jag kommer dock inte hem med klänningen än eftersom jag lämnade av den hos skräddaren, och imorgon SKA jag komma ihåg att ta med mina brudskor dit (ja, jag glömde alltså det idag) så de kan måtta ordentligt på mig. Får bli ännu en tripp till staden då!

3 reaktioner till “En maräng till klänning

  1. Du kan ju ha underkjolen på själva vigseln när du mest ska gå och stå och se snygg ut 🙂 och sen ta av den till middagen när du ska sitta ned och dansa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s