Allt och inget · Bröllopet 2017

Bröllopsplaneringen hittills

En ros till min Johan och chokladdoppade jordgubbar som jag gjorde som efterrätt/godis. Väldigt uppskattat av samtliga familjemedlemmar 😊 När vi gick upp i morse upptäckte jag och tjejerna att johan hade skrivit fina kort till oss och lagt på våra platser vid matbordet, jag fick dessutom ett print med ett hjärta! Blev så glad!

Glad alla hjärtans dag hörni ❤ Dagen till ära tänkte jag att vi skulle prata lite mer om hur långt vi har kommit i bröllopsplaneringen! Passar ju in på temat liksom 😊 

Generellt sett är det rätt segt just nu, vi har 11 dagar kvar till OSA-datumet så nu väntar vi mestadels på svar från de inbjudna. Och en reflektion där: fy bubblan vad dåliga folk är på att OSA! Det är fortfarande inte jättemånga som svarat… och det är ju något vi måste få veta så att vi kan meddela alla leverantörer hur många vi blir. Det går liksom inte att planera klart annars ju. Oh well, det finns ännu tid som sagt. I övrigt har jag mycket mailkontakt med hotellet vi ska vara på, floristen och tårtmakaren bland andra för att spika detaljer kring allt. Om några veckor ska vi ut till Ekerö igen för att provsmaka den meny som vi funderar på och även de drycker som sommelieren parat ihop den med. Det ska bli så spännande! En stooor bonus med att gifta sig 😁 Vi kommer inte att ha något speciellt tema på bröllopsfesten mer än lite färgteman, brudtärnorna kommer ju ha marinblå långklänningar med ett guldbälte i metall till som vi beställde från Asos och blommorna kommer gå i vitt, grönt och lite ljusrosa. Bröllopstårtan är inte helt klar med färgsättning än. Men god vet jag att den kommer bli i alla fall 😊

Och imorgon ska jag åka till Lilly och hämta ut min brudklänning!!! Jag hade tänkt vänta med det egentligen men av en slump ringde jag skräddaren förra veckan för att höra när jag senast måste lämna in den (den behöver kortas av och sys in på några ställen) och då sa hon ”OJ, då måste du komma senast nästa vecka!” Hehe… så det var bara att beställa tid för avhämtning direkt. Jag tänkte även ta med mig mina bröllopsskor och boleron jag köpte på Etsy (där frakt + tull gick på över 800 spänn för övrigt……) för att testa allt tillsammans! Så spänd på detta. 

Jag lovade ju att visa bild på vår inbjudan och så här ser den ut, vi beställde den från Anna Göran Design och jag älskar den. Vi ville få fram en vårig känsla eftersom brölliset äger rum i maj och det tycker jag att det blev. Infotexten är tryckt på baksidan, så det är ett enkelsidigt kort. Försökte mig på att ta en artsy bild med brudslöja intill meeen det vet jag inte hur bra det blev. Men struntsamma, ni ser ju kortet i alla fall 😉

2 reaktioner till “Bröllopsplaneringen hittills

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s