Allt och inget

Lista om morgnar

Brist på energi och inspiration = blogglista! Som jag dock älskar att fylla i. Lista hittad hos niotillfem. Here we go:

När går du upp?

Oftast någonstans mellan 06.20-06.45. Men det styrs ju helt och hållet av marodörbarnen. Dock är ju detta helt godkänd tid egentligen, Emilia har ju i perioder vaknat både 05 och 04.30…

Vad är det första du gör varje morgon?

Häver ur alla ungar ur sängen pga tycker inte om att ligga och dra mig, och sätter på Barnkanalen på TV haha! Morgonshowen är bäst!

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?

Om jag kommer upp i 2 minuter blir jag förvånad. Jag går på toa, sätter i linserna och sätter upp en tofs, allt medan jag spejar ut utanför dörren på vad barnen gör. Emilia har nämligen en tendens att tro att Stella kan agera stol eller liknande, så ögon i nacken är ett måste. 

Är frukost viktigt?

Nej. Jag tycker att det är gott, speciellt om jag får en lyxig skål havregrynsgröt kokt på grädde och smör med en skivad banan i, meeen allt som oftast kör jag periodisk fasta och äter då inget mellan kl 18 till 11 dagen därpå. Har läst så mycket om hur bra det är för vikt och hälsa och så är det skönt att slippa fixa frukost till sig själv. Får ju ändå inte äta i lugn och ro när kidsen är med heh…

Vad äter du helst till frukost?

När jag äter frukost blir det oftast antingen havregrynsgröt eller smoothie. Älskar också mannagrynsgröt med socker och kanel. Eller what the heck, det jag HELST vill äta är ju såklart våfflor med sylt och grädde! Men det händer inte så ofta som tur är 😄

Är du morgontrött?

Nej, faktiskt inte. Jag behöver någon minut när jag vaknat för att vakna till, men sen vill jag direkt upp ur sängen och starta dagen. Vet inget tristare än att bara ligga i sängen och göra ingenting??

Vad har du för alarm?

Måste tänka efter, det var ju nästan ett år sedan jag behövde ställa ett… jo men vibratorfunktionen på telefonen väcker mig utan ljud faktiskt. Är väldigt lättväckt. 

Hur ser en perfekt morgon ut?

Åh… en perfekt morgon vaknar jag vid 7 och upptäcker att kidsen fortfarande sover i sina sängar. Då får jag gå upp, sätta på kaffe, sminka mig, klä på mig, laga frukost till dem och göra allt klart innan de tassar upp yrvakna. Sedan sitter vi tillsammans vid matbordet och pratar och skrattar ihop. Detta har hänt 1-2 ggr, och det var FANTASTISKT! Hoppas det händer igen 😊

Vad är det bästa med morgonen?

Att man har hela dagen framför sig, framförallt på helgen så känns det som att man har eoner av tid att planera in!

Hur går du klädd på morgonen?

Jag är glad om jag hinner ta på mig ett par mjukisbyxor men oftast blir det faktiskt bara tischa och trosor. Precis som jag sover alltså. Morgonrock är för varmt för en varm person som jag. Så snygg känner jag mig då 😄men klär på mig och barnen direkt efter frukost ändå, avskyr att hänga runt i pyjamasarna! Vill ju köra igång dagen! Vad hetsig jag låter kände jag nu plötsligt haha?

En gammal morgonbild.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s