Allt och inget · Emilia <3

Less på sjukdomar nu

Em fick handla fredagsgodis för egna pengar i fredags när hon var sjuk. Lika stolt varje gång 😊

Denna vecka var verkligen en riktig sjukdomsvecka alltså. Från vinterkräksjuka i början av veckan till förkylningsinfluensa i slutet. Det sistnämnda drabbades bara Em av dock (än så länge…), men vad jobbigt hon hade det i torsdags och fredags natt! Det började med feber och därefter kom hesheten, den ordentliga hostan (hon lät som en kedjerökande säl typ??) och andningssvårigheter på natten. Vilket var lite läskigt, hon vaknade upp i panik av att hon inte fick luft… 1177 lugnade oss dock med att det var vanlig förkylningsinfluensa (aldrig hört talas om tidigare), och att andningsproblem då inte är någon fara alls tydligen. Vilket lugnade oss en hel del så att vi kunde sova. Och nu, några dagar senare, är hon redan mycket bättre. Energi har hon! 

Igår hade vi mellokväll med min bror och hans flickvän, de kom över på tacomiddag och ja, mello därefter. Och bus med barnen förstås! TYVÄRR hade barnen en jobbig nattningskväll, speciellt Emilia som var krasslig och gnällig. Det var mycket hit och dit och hämta honungsvatten, nej honung på sked, nej HONUNGSVATTEN, mamma natta, nej pappa, nej mamma…. osv osv innan hon somnade vid 21.30 mitt i gråten. Stella var på bättre humör, hon roade sig med att kasta nappen all världens väg om och om igen och somnade gott vid 22-rycket. Hej och hå. Så, så mycket mello blev det väl inte för mig och Johan. Vilken reklam man gör för livet med barn för ett par utan barn hehe…. dock sov faktiskt Emlan hela natten lång i sin säng sen och vaknade först vid halv åtta på morgonen! Lite plåster på såren ändå 😁

NU TAR VI NYA TAG! Vabbruari kom med besked, men nu går vi vidare tycker jag! Em får vara hemma imorgon också för säkerhets skull men sen blir det tillbaka till vardagen igen. Nästa vecka blir det mycket att ta igen från sjukdomsveckan, både vad gäller bröllop och lägisförsäljning. Så redo för ny vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s