Allt och inget · Okategoriserade

Tillbaka!

And I’m back! Jag mår finemang nu och det har gått cirkus 48 h sedan senaste symptomet (vaknade upp med en otrolig hunger och aptit redan morgonen efter kräkhelvetet, vilket jag inte hade trott), så nu vågar jag faktiskt ropa hej! Bara en rejäl träningsvärk i musklerna i bröstkorgen som en reminder vilka muskler som använts en hel del ehe… så tråkigt när man måste boka av alla planer huxflux också bara… vi har även hållit Emilia hemma från förskolan (Johan har varit hemma och tagit hand om barnen så att jag fått vila upp mig) för att inte orsaka onödig spridning av det hemska viruset, även om hon (PEPPAR PEPPAR UTAV BARA FASEN!!!) och Johan hållit sig friska. Stella fick en liten släng av det tyvärr, men väldigt väldigt lindrigt och hon har varit symptomfri lika länge som jag. Det tristaste igår när jag var totalt orkeslös (att klorinstäda hela badrummet mitt i eftertröttma och muskelsmärtor tog musten ur mig för resten av dagen) var att TV:n var trasig… vet inte ens hur man är sjuk/vabbar då!? Visst har vi iPad och en MacBook, men man samlar ju inte familjen runt de på samma sätt som framför Frost som annars snurrar sjuttioelva gånger… jaja, vi klarade oss igenom det ändå, tur nog 😉

Imorgon kanske jag ska gå och se Fifty shades darker med min vän Towe, hoppas på det!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s