Allt och inget

Vinterkräkis

Det blir ingen fotografering idag trots allt, för tyvärr kom vinterkräksjukan även hem till oss igår… hittills är bara jag drabbad (peppar peppar), men fyyyy vilken natt det varit alltså. Ska bespara er detaljerna men det har varit ett himla spring till toan. Dock insåg jag att det ändå inte var värre än när jag var gravidillamående? Det var ungefär så här med megaillamående och kräkningar. Fast det höll på dygnet runt 10-15 veckor… fattar inte hur jag stod ut!? Idag ligger jag hur som helst helt utslagen i Stellas rum, har så himla ont i musklerna och är så trött. Emilia är så snäll och vill ta hand om sin lilla mamma, hon kom med några av sina favoritböcker som jag kunde läsa och så bäddade hon om mig med täcket. Sen sa hon ”jag glömde, jag ska bara ge dig en puss mamma”, som jag fick styra om till kinden. Så himla fin unge!! Men så jävla jobbigt att inte få vara nära mina underbara älsklingar, att bara vinka när Stella sträcker sig efter mig alldeles ledsen. Nä usch, imorgon blir en bättre dag!!

2 reaktioner till “Vinterkräkis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s