Allt och inget · Hem & inredning · Stella <3

9-månaderstjejer och mäklarfotografering

Stella och kompisen Tilde som vi hängde med igår. 

Det är så kul att se Stella och hennes jämnåriga, för de är så himla mycket i fas med varandra! Igår träffade vi Cecilia och hennes lilla Tilde som bara är 13 dagar äldre än Stella, och är alltså snart 10 månader. Det märktes att de var i samma utvecklingsfas, båda har precis börjat säga ”dä” till allt (Stella säger även ”mamma” sedan länge och ”pappa” sa hon för första gången i helgen!), de ställer sig upp mot allt och har precis börjat klättra på allt som överhuvudtaget kan klättras på. Vinkar, klappar händerna och visar med händerna när det ska sjungas imse vimse 😊. Tilde är även precis som Stella när det gäller mat, S äääälskar mat och gapar och sväljer allt man ger henne, hon signalerar i princip aldrig att hon är mätt heller utan bara äter och äter, så man får själv bedöma när hon borde ha ätit lagom mycket… annars äter hon tills hon spyr… och precis så är tydligen Tilde också, haha. Emilia är/var en lite mer kinkig unge (fast hon är också duktig på att äta, så länge det är nåt hon tycker om 😉), så det här är lite nytt för oss! Tänk att det snart är dags för 1-årskalas för Stella. Det är ju bara sjukt hur fort det gått!

Imorgon kommer mäklare plus fotograf hem till oss och ska fotografera en bild för annonsen som ska läggas upp som ”kommande” på Hemnet. Det ska bli en bild på vår uteplats i solsken så den ska stylas upp till tänderna (om man kan säga så om något som inte har tänder haha). Vi har tagit upp våra utemöbler, köpt lite krukväxter som passar utomhus och en stor snygg lykta. Sen tänkte jag duka fram kaffekoppar, kaffe och skära upp ett bröd på en skärbräda på äkta mäklarmanér haha. Allt som kan locka! Har fått upp hoppet lite mer för marknaden nu också efter att den varit rätt seg och död (på Värmdö alltså, i övrigt vet jag inte) i januari, nu verkar det ha kommit igång. Så nu kör vi!

Mina inspobilder:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s