Allt och inget · Bröllopet 2017

Dagens jag

Dagens humör: glad och förväntansfull! Vi var på tårtprovning på Handgjort Stockholm ikväll och det var precis så drömmigt som vi hade hoppats! Vi fick fyra välfyllda glas med olika smaker som var sååå goda! Dock slutade det med att vi komponerade ihop en egen kombination som är så god att jag på riktigt är ledsen över att jag inte ska få äta tårtan snarast! Fin kommer den dessutom att bli!

Fyllningar (mousser, pannacotta och annat gött) till vänster och olika tårtbottnar till höger 😍

Dagens tankar: allt i mitt huvud är just nu bröllop, planering, inköpslistor, checklistor, roddande… och så tankar om försäljningen av lägenheten då. Vilket enbart känns läskigt eftersom marknaden har stannat av en hel del, åtminstone här där vi bor. Men nu har vi i alla fall anlitat en mäklare som vi fått riktigt bra förtroende för, så nu känns det plötsligt rätt okej ändå. 

Dagens beslut: Emilia ska gå kvar på sin nuvarande förskola och alltså inte byta till den nystartade här där vi bor, vi har även blivit erbjudna och tackat ja till att Stella ska börja på Ems föris i augusti! Vi tog ju beslut om att byta förskola i höstas då vi inte visste att vi skulle flytta (den nystartade ligger 20 meters promenad från där vi bor nu) men i och med flytten lite längre ut på landet så kommer det inte finnas någon fördel på samma sätt med att byta hit och med tanke på hur fantastisk den nuvarande förskolan är, hur bra Emilia trivs och hur fint det ligger ute på landet bland villor, skog och öppna gräsytor så vore det bara dumt att flytta på henne. Vår lilla tjej har ett stort trygghetsbehov och det tar tid för henne att få förtroende och anknytning till nya personer, vilket hon dock verkligen fått till den UNDERBARA personalen på förskolan. Speciellt en pedagog där som Emilia (och vi!) verkligen avgudar! Så nej, Em blir kvar och Stella börjar där efter semestern. Och det känns hur bra som helst, en sten har släppt från mitt hjärta!

Dagens soundtrack: Spotifylistan till bröllopet! Som jag kör på repeat för att se vilka som känns rätt och fel, lägger till och raderar låtar hejvilt! Listan består av en kompott av alla möjliga musikgenrer från 60-tal till nutid ungefär. Är själv svag för 80- och 90-tal plus nutida housemusik. Det viktigaste är att inget känns deppigt… Mvh hon som kan hitta ledsamma känslor även i den gladaste poplåt………

Dagens doldis: Det är mycket planerande just nu som sagt, inte bara inför brölliset utan även inför andra mycket, mycket hemliga saker. Ni får se tids nog vad som sker, men det är väldigt roliga saker 😊

Dagens äntligen: har äntligen registrerat min egen domän, elinjosefina.se! Nu ska jag bara rodda med domänpekning, se vilken plattform jag ska landa på och fixa ny header. Den jag har nu är lite väl mycket jul. Men som tur är har jag en superduktig fotograferande vän, nämligen Mathilda (som för övrigt vill utveckla fotograferandet till en professionell nivå och därför söker personer att fota för att öva! Hör gärna av er till henne, hon är så duktig 😊) som ska försöka få till en bra bild på mig och tjejerna till headern imorgon. Love it! (Vilket är en fras jag avslutade varje blogginlägg med för 10 år sedan, haha). 

En reaktion till “Dagens jag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s