Allt och inget · Bröllopet 2017 · Emilia <3 · Stella <3

Möte med bröllopsplanerare och babysim

Sånt man blir himla glad av 💕 Snap från Towe! Ska visa upp inbjudan lite mer ordentligt någon dag också 😊

Hej från gästsängen hemma hos mamma och pappa! Jag ligger här mellan mina två gosiga tjejer som sover sött. Mina föräldrar har varit barnvakter eftersom jag och Johan har varit iväg på möte på Sånga Säby där vi ska ha vårt bröllop om mindre än 4 månader! Det var himla trevligt, vi har inte varit där sedan mötet vi hade i april förra året innan Stella föddes! Så det var dags nu. Vi fick diskutera menyn med chefskocken som ska sätta ihop ett förslag åt oss och vi ska även få provsmaka mat och dryck för att säkerställa att det blir som vi vill ha det. Det var mycket annat att gå igenom också, mycket detaljer som ska börja falla på plats. Det ska bli skönt när sista dagen för att OSA varit, då vet vi vilka som kommer och kan börja planera allt mer i detalj och kan veta vad kalaset kommer gå på dessutom. Spännande!

Älskar tisdagarna just nu, då går nämligen jag och Stella på babysim, vilket jag kanske berättat. Stella är den gladaste ungen i gänget där, hon gapskrattar av glädje från att vi närmar oss bassängen till dess vi går upp! Hon tycker dessutom att det är så kul att få vatten över huvudet och att dyka, hon liksom spritter till och storskrattar varje gång haha. Vilket är en sån otrolig skillnad från Emilia som alltid varit rädd för vattnet och gallskrikit om hon fått vatten på huvudet. Stella är inte heller lika sömnbunden som Emlan var, har Stella inte sovit på tre timmar innan vi går in så är det inga problem, hon är glad hela passet ändå. Medan Em var tvungen att varit nysoven prick när man hoppade ner i badet, annars var det bara skrik och panik. Så olika det kan vara, även mellan syskon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s