Allt och inget · Före/efterbilder · Hem & inredning

Tvungen att shoppa

Det är så mycket just nu med födelsedagar, bröllop, husköp och så vidare att det är helt otroligt. Framförallt är det så sinnessjukt mycket pengar som ska spenderas! Förutom att bröllopet och själva huset inte är direkt billigt, så är allt som ska till inför försäljningen av lägenheten rätt dyrt det med… man måste styla upp lägenheten ordentligt, det är ju bara så. I alla fall i Stockholm, om man ska få något sålt till det pris man tänkt sig. Och vi behöver få det pris vi tänkt oss för att det ska gå ihop sig med husköpet, vi måste ju lägga 30% i kontantinsats…. Så hur olägligt det än är rent ekonomiskt ska det stylas satan här! Vi tog ju hjälp av en stylist inför förra försäljningen också men jag tyckte inte att hon kunde bidra med så himla mycket. Det var ungefär på nivån ”ja här kan du ju ha en grön växt….”. Så jag tror jag fixar detta lika bra själv! Har ju Pinterest till hjälp 😉 Vissa grejer vet jag redan nu att vi behöver fixa (ja, jag, tror inte Johan tänker så mycket på det haha), så idag köpte vi ett nytt soffbord. Vårt gamla är ett jättefint i teak från 50-talet, men det är väldigt rackligt och så har Stella tuggat sönder kanterna totalt på det… så det fick bli ett nytt bord, ett runt i marmor från Mio! Nu behöver vi en häftigare vardagsrumslampa där ovanför också för att fullända looken, gärna av typen Molecular från House Doctor. Plus hundra andra småsaker. Och helst ska det vara gratis också haha. Inga problem va? Vissa saker kanske vi kan låna också tänker jag…

Det blev ett lyft i vardagsrummet tycker jag! Det passar all marmor i huset sen också, hehe. Här syns nya soffan också för övrigt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s