Allt och inget · Familj & vänner

En väldigt viktig person fyller år

Nu vill jag ägna lite tid åt en person som jag inte nämner jätteofta här på bloggen men som är ständigt närvarande i mitt liv – min vän Josefina. Idag fyller hon 27 år så jag tänkte passa på att ge lite kärlek i ordform, hon befinner sig nämligen just nu i Sydafrika på megahärlig semester tillsammans med sin pojkvän Max. För långt bort för tårta (som hon ändå inte gillar?) och presenter (som jag inte tror hon har nåt emot). Johanna beskrev typen av vänskap så himla bra, precis sån vänskap har jag och Jos, som hon kallas. En vänskap 2.0! Vi har känt varandra sedan hon började i min klass i 3:an i grundskolan så we go waaay back. 20 årsjubileum nästa år! I högstadiet blev vi bästisar med hjärthalsband och hela faderullan för att på gymnasiet splittras och hänga med lite annat löst folk (haha) innan vi hittade tillbaka till varandra i början av 20-årsåldern igen. Om det är någon som funnits där för mig genom allt som hänt – killproblem, graviditeter, barn, oro, ångest, lycka, glädje, bröllopsplanering… allt. Så är det hon. Hon är ständigt ett sms eller telefonsamtal bort och den jag litar på mest i världen på många sätt. Och den som är mest kul att bara snacka ihjäl dötid med. Och den som finns där även för mina barn (ja, nu blir det gråtigt här haha), det är inte för inte som hon är Emilias gudmor. Och min maid of honor. Jag vet att du inte är så mycket för stora ord och offentliga ömhetsbetygelser men här får du det ändå! För att du är bäst och för att du inte blir av med mig. Någonsin ❤

En reaktion till “En väldigt viktig person fyller år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s